Zelf energie opwekken?
Vraag direct advies!
garanties
Met zijn allen voor een beter milieu
Solar2Enjoy
Uw voordelen

Omvormer zonnepanelen

Zonnekracht omzetten in bruikbare energie

Een omvormer is naast zonnepanelen nodig om de kracht van de zon om te zetten in bruikbare energie. Wenst u zonnepanelen aan te schaffen? Vergeet dan niet ook een bijpassende omvormer te kopen. Bij Solar2Enjoy kunt u terecht voor beiden. Wij bieden zonnepanelen aan van de topmerken AXITEC en LG. Verderop leest u meer over deze merken. Onze omvormer is van het merk SolarEdge. Ook daar vindt u hieronder informatie over. Wenst u direct persoonlijk advies in de vorm van een vrijblijvende offerte? Vraag deze dan aan door uw wensen aangaande een omvormer en zonnepanelen in te vullen op ons contactformulier.

Welke omvormer en zonnepanelen verkopen wij?

Zoals gezegd kunt u bij Solar2Enjoy terecht voor zonnepanelen van AXITEC en LG. AXITEC is een Duits merk. De zonnepanelen van deze fabrikant staan bekend om hun enorme energieopbrengst. Zelfs na 25 jaar garandeert AXITEC nog steeds een opbrengst van 85%. De panelen van LG leveren na 25 jaar gegarandeerd nog 89,6% energieopbrengst. Waar dit merk verder in uitblinkt zijn de nieuwste technieken. U loopt dus in vele opzichten voorop als u panelen van dit merk op uw dak laat bevestigen. Welk merk u ook kiest: u geniet van een prachtig rendement. De aanschafkosten zijn daarmee snel terugverdiend! Dan is er nog de omvormer. Deze, van het merk SolarEdge, maakt het mogelijk uw panelen parallel te schakelen. Bovendien kunt u zelfs een grotere omvormer laten plaatsen, zonder dat u een verlaging in energieopbrengst merkt. Bent u al overtuigd?

Omvormer zonnepanelen

Waarom kiezen voor zonnepanelen verstandig is

Steeds meer mensen schakelen over op zonne-energie. Het is natuurlijk al bekend dat dit stukken milieuvriendelijker is dan ‘grijze energie’. Maar er zijn veel meer voordelen. Lees gerust even mee:

  • U hoeft niet te vrezen voor bewegende onderdelen (zoals bij windmolens)
  • U kiest voor een onuitputtelijke bron van energie: de zon
  • U geniet BTW-voordeel als u zonne-energie afneemt
  • U verhoogt de waarde van uw woning aanzienlijk
  • U bespaart elk jaar weer een beetje meer

Wilt u panelen en een omvormer aanschaffen?

U begrijpt, Solar2Enjoy is uw partner als het gaat om zonne-energie. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wilt u eerst graag nog wat meer weten? Stel uw vragen dan per telefoonnummer 06-58908488. Of stuur ze naar info@solar2enjoy.nl. Wij helpen u graag aan een perfecte omvormer en zonnepanelen die u een zeer hoog rendement opleveren!

Advies?