Zelf energie opwekken?
Vraag direct advies!
garanties
Met zijn allen voor een beter milieu
Solar2Enjoy
Uw voordelen

Omvormers

SolarEdge

Omvormers zijn er in vele soorten en maten. Het belangrijkste is dat een omvormer past bij de WattPiek (WP) die de geplaatste zonnepanelen kunnen leveren. Wij adviseren graag de omvormers van SolarEdge vanwege de goede ervaringen die wij met dit product hebben en met deze fabrikant voor wat betreft de service en de garantie. Met de SolarEdge is 24/7 monitoring op afstand van uw zonnepanelen mogelijk. Ook u als klant kunt via de handige SolarEdge app uw zonnestroominstallatie en productie volgen. Als u zorgt voor een werkend internet dan kunnen wij ten alle tijden uw systeem volgen en waar nodig ingrijpen.

Omvormer of optimizer kapot?

Via de speciale installateurs site kunnen wij uw systeem volgen en waar nodig op afstand corrigeren. Lukt dit niet op afstand dan komen wij ter plaatse en na toestemming van SolarEdge kunnen wij dan de omvormer of optimizer, geheel gratis, vervangen mits binnen garantie afspraken. Alles binnen redelijke termijnen en in overleg met u.

 

Meer weten

Wilt u meer weten over de SolarEdge omvormers? Neem dan snel contact met ons op middels het contactformulier op deze pagina of bel of mail ons. Wij informeren u graag.

SolarEdge omvormer

SolarEdge schema

Kenmerken SolarEdge omvormer:

  • SolarEdge is uitstekend geschikt voor een opstelling waarbij de zonnepanelen parallel worden geschakeld.
  • Het is mogelijk grotere Solaredge omvormers te plaatsen dan in eerste instantie nodig is. Bij SolarEdge lijdt de opbrengt hier niet onder. Dit maakt het echter wel mogelijk om te anticiperen op de toekomst waarin mogelijk extra panelen worden bijgeplaatst. Het plaatsen van een extra omvormer of het wisselen van de omvormer met de bijbehorende kosten, is dan niet nodig.
  • SolarEdge geeft een hoger en rendement dan “klassieke” stringomvormers als b.v. SMA.
  • SolarEdge maakt het mogelijk om op verschillende dakvlakken en onder verschillende hellingshoeken panelen plaatsen zonder in te boeten op het aantal op te wekken KWh. Dus meer capaciteit ook op zogenaamde “ongeschikte” daken

Op SolarEdge ontvangt u van ons een opbrengst garantie. Lees meer over onze garanties.

Advies?