Zelf energie opwekken?
Vraag direct advies!
garanties
Met zijn allen voor een beter milieu
Solar2Enjoy
Uw voordelen

Ontzorgen

Onbezorgd genieten

Naast de installatie van de zonnepanelen moeten er nog een aantal technische en administratieve handelingen worden verricht om er voor te zorgen dat alle instanties op de hoogte zijn en dat u optimaal kunt profiteren van uw zonnepanelen.

  • Monitoring

wij monitoren het gehele zonnepanelensysteem en indien nodig ondernemen wij actie zodat op korte termijn uw installatie weer probleemloos werkt.

  • Garantiemelding

Indien u een huis heeft gekocht met zonnepanelen geïnstalleerd door solar2Enjoy Brabant dan kunt u contact met ons opnemen. Wij leggen dan uit wat u moet doen om de monitoringsapp inzichtelijk te krijgen. Ook kunnen wij al uw vragen beantwoorden. Ook de op dat moment nog geldende garantietermijnen worden automatisch voortgezet.

  • Melding verzekering

Zonnepanelen zijn niet automatisch meeverzekerd in een opstalverzekering. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden. Zonnepanelen kunnen onder een opstalverzekering vallen als ze nagelvast zijn bevestigd. Wanneer de zonnepanelen eenvoudig los geklikt kunnen worden, kan dat als niet nagelvast worden beschouwd. Neem daarom contact op met uw verzekeraar. Solar2Enjoy helpt u hier graag bij.

ontzorgen

Advies?