Zelf energie opwekken?
Vraag direct advies!
garanties
Met zijn allen voor een beter milieu
Solar2Enjoy
Uw voordelen

Ontzorgen

Onbezorgd genieten

Naast de installatie van de zonnepanelen moeten er nog een aantal technische en administratieve handelingen worden verricht om er voor te zorgen dat alle instanties op de hoogte zijn en dat u optimaal kunt profiteren van uw zonnepanelen. Solar2Enjoy neemt u graag deze technische en administratie zaken uit handen zodat u geheel onbezorgd van uw zonnepanelen kunt genieten.

  • Aanmelden bij energieleverancier

Ook uw energieleverancier moet worden geïnformeerd over de plaatsing van de zonnepanelen op of bij uw woning. Voor de levering van stroom aan de energieleverancier geldt dat deze niet kan worden verrekend met de stroom die van de energieleverancier wordt afgenomen. Voor de stroom die u aan het net levert geldt meestal een lagere prijs dan dan de prijs die betaald aan de energieleverancier. Energiebedrijven mogen deze zogenaamde terugleververgoeding zelf vaststellen. De terugleververgoedingen variëren tussen de 2 en 12 cent cent per kWh. Solar2Enjoy kan dit samen met u verzorgen.

ontzorgen

  • Monitoring

De levensduur van een omvormer is niet onbeperkt. Tegen het einde van de levensduur zal het rendement van de omvormer teruglopen. Soms loopt het rendement van de omvormer al eerder terug. Daarom moet de opbrengst van de zonnepanelen regelmatig worden gemonitord, om te zien of er geen sprake is van opbrengstverlies. Ook is verstandig om ook regelmatig de meterstanden te vergelijken met de gegarandeerde opbrengst. Solar2Enjoy verzorgt deze monitoring om te waarborgen dat uw zonnepanelen optimaal presteren.

  • Garantiemelding

Indien u een huis koopt waarop zonnepanelen liggen die zijn geïnstalleerd door Solar2Enjoy, dan kunt u met ons contact opnemen om te zien of garantieperiode nog loopt. Desgewenst kan de nieuwe eigenaar worden vermeld op het garantiebewijs. In dit geval moet er ook een melding worden gedaan aan de netbeheerder en de energieleverancier om er voor te zorgen dat de geleverde stroom correct wordt geregistreerd. Solar2Enjoy verzorgt deze meldingen.

  • Melding verzekering

Zonnepanelen zijn niet automatisch meeverzekerd in een opstalverzekering. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden. Zonnepanelen kunnen onder een opstalverzekering vallen als ze nagelvast zijn bevestigd. Wanneer de zonnepanelen eenvoudig los geklikt kunnen worden, kan dat als niet nagelvast worden beschouwd. Neem daarom contact op met uw verzekeraar. Solar2Enjoy helpt u hier graag bij.

  • Schoonmaken omvormer

Onze panelenreiniger kan ook de omvormer schoonmaken als u thuis bent. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

  • Schoonmaken zonnepanelen

Zijn u zonnepanelen vervuild, maak dan direct een afspraak met onze panelenreiniger. Wilt u er zeker van zijn dat u panelen altijd optimaal presteren, spreek dan een abonnement af. Wij komen dan regelmatig bij u langs om uw zonnepanelen te reinigen. Ook dat is (ont)zorgen volgens Solar2Enjoy. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Advies?