Zelf energie opwekken?
Vraag direct advies!
garanties
Met zijn allen voor een beter milieu
Solar2Enjoy
Uw voordelen

Panelen

AXITEC en LG Zonnepanelen

Panelen zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Wij van Solar2Enjoy hebben gekozen voor de zonnepanelen van de Duitse fabrikant AXITEC en voor de panelen van de Japanse fabrikant LG.
De panelen van deze fabrikanten zijn van een uitstekende kwaliteit, hebben een mooie uitstraling en bieden allerlei extra mogelijkheden voor monitoring, uitbreiding etc. Daarbij komt dat zowel AXITEC als LG bekend staan om hun uitstekende garanties en service.

Paneel kapot?

Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat er binnen 1 week een nieuw paneel op uw dak ligt. Bij ons staat namelijk uw stroomproductie voorop.

Contact

Bent u op zoek naar hoogwaardige zonnepanelen om zonder problemen te genieten van uw eigen opgewekte duurzame energie, vul dan het contactformulier op deze pagina in of bel of mail ons.

AXITEC Zonnepanelen goedkoop
Zonnepaneel van AXITEC

LG Zonnepanelen
Zonnepaneel van LG

De panelen van de Duitse fabrikant AXITEC kenmerken zicht door hoge opbrengsten en goede garanties. Op het paneel zelf wordt 15 jaar garantie gegeven. Voor de opbrengst geeft deze fabrikant de garantie dat het paneel na 15 jaar nog minimaal 90% rendement levert. Na 25 jaar ligt dit op 85%.

Hiermee onderscheid AXITEX zonnepanelen zich zeer nadrukkelijk van andere fabrikanten waarbij het rendement na 10 jaar al vaak op 90% ligt en na 25 jaar op 80%. Dus met de AXITEC zonnepanelen heeft u een gegarandeerd hogere opbrengst gedurende de gehele levensloop.

AXITEC heeft zijn zonnepanelen laten testen door het gerenommeerde testinstituut TUV.
Daarbij krijgen wij de resultaten van de Flashtest ook door en kunnen u daarmee laten zien dat alle panelen altijd een positieve tolerantie hebben.

De Japanse fabrikant LG loopt voorop als het gaat om innovatie. Dat is terug te zien in de zonnepanelen van LG.
LG geeft 25 jaar garantie op de panelen en een opbrengstgarantie van 89,6% na 25 jaar. In vergelijking met de meeste andere fabrikanten is dat bijzonder goed te noemen. Veel andere fabrikanten komen niet verder dan 80% na 25 jaar.

Bij LG worden de panelen aan strenge eisen en tests onderworpen. De testresultaten laten zien dat de LG zonnepanelen ruimschoots voldoen aan alle IEC eisen.

Met LG zonnepanelen kunt u met zekerheid, ongestoord genieten van de door u zelf opgewekte zonne-energie.

Advies?