Zelf energie opwekken?
Vraag direct advies!
garanties
Met zijn allen voor een beter milieu
Solar2Enjoy
Uw voordelen

Zonnepanelen Son en Breugel

Zonnepanelen kopen in Son en Breugel

Erg verstandig dat u overweegt over te stappen op zonne-energie van zonnepanelen in Son en Breugel. Het is in dat geval verstandig zonnepanelen te kopen bij een leverancier die u alles, van A tot Z, kan bieden. Solar2Enjoy is zo’n partner. Wij leveren panelen van de beste merken. Dit geldt ook voor onze omvormer, van het merk SolarEdge. U laat uw omvormer en zonnepanelen plaatsen door onze gecertificeerde monteurs in Son en Breugel. Bovendien kunt u gratis, 24/7, gebruik maken van onze monitoring van SolarEdge omvormers. En dan hebben we het nog niet eens over onze mooie garanties gehad! Laat u verbazen door de lage kosten voor zonnepanelen. Vraag een vrijblijvende offerte aan vanuit Son en Breugel bij Solar2Enjoy!

Kwaliteit zonnepanelen in Son en Breugel

Gelukkig kiezen steeds meer mensen ervoor om zonnepanelen te laten plaatsen. Echter, het ene paneel is het andere niet. Wij zetten alles op alles om u een zo optimale energieopbrengst te leveren. Dit begint al bij onze lage kosten voor zonnepanelen. U kunt kiezen tussen panelen van het Duitse merk AXITEC of van het Japanse merk LG. Op panelen van AXITEC krijgt u 15 jaar garantie. Op panelen van LG krijgt u 25 jaar garantie. En na 25 jaar moeten de panelen nog steeds minimaal 83,6% energieopbrengst leveren. Deze voordelen geniet u ook bij onze omvormer van SolarEdge. Ontvangt u toch niet het rendement dat u belooft was? Dan schakelt u gewoon de 24/7 monitoring van uw SolarEdge in. Wij kunnen dan direct zien wat er eventueel mis is met uw omvormer in Son en Breugel.

Zonnepanelen Son en Breugel

Onze voordelen

Een positieve stap zetten voor het milieu én uw portemonnee begint met zonnepanelen kopen. Hierbij een korte beschrijving van wat er gebeurt als u de panelen in Son en Breugel heeft laten monteren:

  • Fotonen in zonlicht raken het zonnepaneel in Son en Breugel
  • Deze worden optimaal geabsorbeerd door het paneel
  • Vrijgemaakte negatief geladen elektronen creëren een elektrisch potentieel
  • Er wordt stroom opgewekt (negatieve spanning versus positieve spanning)
  • Geschakelde cellen zetten de elektrische stroom om in een nuttige hoeveelheid

Gaat er iets mis, dan heeft u diverse garanties en de 24/7 monitoring van SolarEdge om op te leunen.

Neem vrijblijvend contact op met Solar2Enjoy

Overweegt u in Son en Breugel zonnepanelen te kopen? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij Solar2Enjoy op over onze panelen van AXITEC en LG en de omvormer van SolarEdge. Wenst u eerst nog wat algemene informatie? Pak dan de telefoon en bel 06-58908488. Of stuur uw vraag over zonnepanelen vanuit Son en Breugel naar info@solar2enjoy.nl.

Advies?