Zelf energie opwekken?
Vraag direct advies!
garanties
Met zijn allen voor een beter milieu
Solar2Enjoy
Uw voordelen

Voor wie

Voor elke doelgroep

Genieten van zelfopgewekte zonne-energie is mogelijk voor eigen woningbezitters, huurders, Verenigingen van eigenaren (VvE’s), Woningbouw coöperaties en bedrijven.

Eigen woningbezitters

Bezit u een eigen woning? Dan kunnen zonnepanelen een aantrekkelijke investering zijn.

Zo heeft het verduurzamen van de woning een positieve invloed op het energielabel. Dit energielabel is van invloed op het verkrijgen van een financiering voor renovatie, aankoop en verkoop van de woning.

Voor wie

Huurders, VvE’s en woningbouw coöperaties

Huurders, VvE’s en woningbouwcoöperaties hebben ook de mogelijkheid om te verduurzamen door bijvoorbeeld te investeren in zonnepanelen. Dit vereist overleg met de verhuurder, mede-eigenaren of de coöperatie, maar kan aantrekkelijke voordelen opleveren. Door samen te investeren kunnen meer zonnepanelen worden geplaatst en kunnen de kosten worden verdeeld.

Bedrijven

Ook op het dak van een bedrijfsruimte is het mogelijk zonnepanelen te plaatsen. Er zijn speciale regelingen voor bedrijven die investeren in zonnepanelen aantrekkelijker maken.
De mogelijkheden voor bedrijven zijn divers maar ook per bedrijf anders. Laat u daarom door ons adviseren voor de best mogelijke oplossing wat betreft belastingvoordelen en subsidie mogelijkheden.
Tevens kunnen wij u een passend voorstel doen voor warmtepompen, batterijen en laadpalen.
Neem vrijblijvend contact met ons op en maak gebruik van onze expertise en ervaring!

Advies?