Zelf energie opwekken?
Vraag direct advies!
garanties
Met zijn allen voor een beter milieu
Solar2Enjoy
Uw voordelen

Warmtepomp Den Bosch

Warmtepomp kopen in Den Bosch

Wilt u een warmtepomp kopen voor in Den Bosch? Maak dan kennis met Solar2Enjoy. Via ons kunt u een warmtepomp aanschaffen van het merk EnergyPanel®. Met dit systeem verwarmt u uw huis of kantoor in Den Bosch snel, energiezuinig en met een zeer hoog rendement. Waar we sinds de jaren ‘60 automatisch aardgas gebruikten, moeten we nu overstappen op nieuwe, duurzame oplossingen. De voorraad aardgas loopt namelijk snel terug. Als u bij ons een warmtepomp komt kopen, geniet u niet alleen van duurzame energie, u betaalt ook nog eens veel minder energiekosten. Lees verder als u een warmtepomp wilt kopen voor in Den Bosch!

Altijd warmte

De warmtepompen van EnergyPanel® werken niet op zonne-energie, maar op omgevingstemperatuur. Dit betekent dat deze panelen dag én nacht werken. Of de zon nou schijnt of niet! De omgevingswarmte wordt gecollecteerd in thermodynamische panelen. Door deze panelen stroomt een koelgas van -25°C. Dit koelgas wordt in de panelen, door de opgevangen omgevingstemperatuur, verwarmd. In de compressor wordt deze thermische energie vervolgens weer teruggewonnen. Met deze energie kunt u uw water en huis in Den Bosch eenvoudig verwarmen. U begrijpt, dit bijzondere warmtepompsysteem helpt u op een simpele doch uiterst efficiënte en duurzame wijze aan energie. Wij hebben dit systeem al regelmatig mogen installeren op woonhuizen, appartementen en kantoren.

Warmtepomp Den Bosch

Onze voordelen

Het EnergyPanel®-systeem biedt enorm veel voordelen. Graag sommen wij enkele ervan voor u op een rij:

  • 24 uur per dag actief
  • Zeer hoog rendement
  • Werkt op omgevingstemperatuur
  • Horizontaal of verticaal te plaatsen
  • Ook onder zonnepanelen te plaatsen
  • Fluisterstil en er is geen externe ventilator nodig
  • Snel en vakkundig te installeren door onze installateurs

Wenst u nadere informatie over de voordelen, eigenschappen en mogelijkheden van een warmtepomp in Den Bosch? Neem contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op met Solar2Enjoy

Bent u overtuigd van wat het warmtepompsysteem van EnergyPanel® voor u kan betekenen? Benader ons voor een persoonlijke afspraak. Wij bieden een full-service pakket aan. Zo leveren en installeren wij graag uw gewenste pomp in Den Bosch, maar geniet u ook meteen van onze 24/7 service en helpen wij u graag bij uw administratieve taken, zoals het aanvragen van subsidie. Bel direct naar 06-58908488, stuur een mail naar info@solar2enjoy.nl of vul ons online contactformulier in. Besluit ook een warmtepomp te kopen voor in Den Bosch en geniet van alle voordelen!

Advies?