Zelf energie opwekken?
Vraag direct advies!
garanties
Met zijn allen voor een beter milieu
Solar2Enjoy
Uw voordelen

Warmtepomp Deurne

Warmtepomp kopen in Deurne?

Wilt u energiekosten besparen? Kies voor een warmtepomp in Deurne met thermodynamische panelen bij Solar2Enjoy. Verwarm uw huis of kantoor met een energiezuinig systeem. Het grote voordeel is dat het systeem niet alleen maar elektrische energie gebruikt, maar ook omgevingswarmte. Hierdoor produceert een warmtepomp meer warmte en minder stroom. Geniet van meer comfort in huis en ga voor een duurzame en innovatieve oplossing. Wij helpen u graag met de juiste keuze wanneer u bij ons een warmtepomp wilt kopen in Deurne.

Altijd warmte

Warmtepompen bij Solar2Enjoy zijn er in diverse soorten van het merk EnergyPanel®. Maar hoe werkt dit systeem nou precies? De panelen werken dag en nacht doordat ze op omgevingstemperatuur reageren. Het maakt dus niet uit of de zon nou wel of niet schijnt. Wij maken gebruik van thermodynamische panelen waarbij een koelgas van -25°C doorheen stroomt. Door de omgevingstemperatuur wordt het koelgas in de panelen weer verwarmd. In de compressor wordt deze thermische energie vervolgens weer teruggewonnen. Met deze energie kunt u uw water en huis in Deurne eenvoudig verwarmen. Zo verwarmt u uw woning of kantoor op een efficiënte en duurzame manier.

Warmtepomp Deurne

Onze voordelen

Enkele voordelen van het EnergyPanel®-systeem zijn al genoemd. Toch zijn er nog meer voordelen waarvan u kunt profiteren. Alle voordelen van de warmtepomp hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Fluisterstil en er is geen externe ventilator nodig
  • Snel en eenvoudig te installeren door onze installateurs
  • Werkt op omgevingstemperatuur
  • Horizontaal of verticaal te plaatsen
  • Ook onder zonnepanelen te plaatsen
  • Zeer hoog rendement

Wilt u meer informatie of advies wat betreft de mogelijkheden voor uw woning? Onze specialisten geven u graag vakkundig advies voor de juiste warmtepomp in Deurne.

Neem vrijblijvend contact op met Solar2Enjoy

Heeft u interesse in het warmtepompsysteem van EnergyPanel®? Schakel Solar2Enjoy in en profiteer van een complete service. Naast het leveren en installeren van uw gewenste pomp in Deurne, helpen wij u ook graag met administratieve taken. Denk aan het aanvragen van subsidie. Heeft u een storing of wilt u uw systeem laten reinigen? Maak dan gebruik van de 24/7 service. Bel direct naar 06-58908488 of stuur een mail naar info@solar2enjoy.nl. U kunt ook uw gegevens invullen in ons online contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wanneer kiest u ervoor om een warmtepomp te kopen in Deurne?

Advies?