Zelf energie opwekken?
Vraag direct advies!
garanties
Met zijn allen voor een beter milieu
Solar2Enjoy
Uw voordelen

Warmtepomp Eindhoven

Warmtepomp kopen in Eindhoven

Overweegt u een warmtepomp te kopen in Eindhoven? Kom dan in contact met Solar2Enjoy. Een warmtepomp is een zeer ingenieus, energiezuinig en voordelig product om uw huis en water in Eindhoven mee te verwarmen. Sinds de jaren ‘60 zijn we gewend hiervoor aardgas te gebruiken. Maar nu de Nederlandse voorraad aan aardgas in snel tempo terugloopt, moeten er andere oplossingen in duurzame energie gevonden worden. Door een warmtepomp te kopen, wekt u niet alleen duurzame energie op, u bespaart ook nog eens op uw energiekosten. Kom ook bij ons een warmtepomp kopen voor in Eindhoven!

Altijd warmte

Wat deze warmtepompen, van het merk EnergyPanel®, zo bijzonder maakt, is dat deze gebruik maken van omgevingstemperatuur. Er is dus geen direct zonlicht nodig. De warmte wordt, dag en nacht, opgevangen in thermodynamische panelen. Hier laten we een koelgas van -25°C doorheen stromen. De platen verwarmen dit koelgas vanwege de opgevangen omgevingstemperatuur. De bijgeleverde compressor zorgt ervoor dat de thermische energie daarna weer teruggewonnen wordt. De energie die hierdoor ontstaat kan gebruikt worden voor het verwarmen van uw huis in Eindhoven en om warm water te krijgen. Kortom, voor dit ingenieuze systeem hoeft de zon niet te schijnen. Het systeem is geschikt voor zowel woonhuizen, kantoren als appartementen.

Warmtepomp-Eindhoven

Onze voordelen

Wij wijzen u graag op de verschillende voordelen van het EnergyPanel®-systeem. Dit bijzonder warmtepompsysteem:

  • Werkt 24 uur per dag
  • Heeft een zeer hoog rendement
  • Is ook onder zonnepanelen te plaatsen
  • Maakt gebruik van omgevingstemperatuur
  • Kan horizontaal of verticaal geplaatst worden
  • Is fluisterstil en behoeft geen externe ventilator
  • Is snel en goed te installeren door onze installateurs

Bent u inmiddels ook overtuigd van de vele voordelen die een warmtepomp u in Eindhoven kan bieden? Maak een afspraak met ons.

Neem vrijblijvend contact op met Solar2Enjoy

Wilt u meer weten over het warmtepompsysteem van EnergyPanel®? Neem dan nu contact met ons op. Wij bieden u graag een full-service pakket. Hierin zit onder andere het leveren van uw gewenste pomp, de installatie ervan, onze 24/7 service en het bieden van ondersteuning bij administratieve verplichtingen, waaronder het aanvragen van subsidie. Is dit wat u wenst in Eindhoven? Bel dan naar 06-58908488, stuur een mail naar info@solar2enjoy.nl of vul ons online contactformulier in. Kom bij ons een warmtepomp kopen voor in Eindhoven en profiteer voortaan ook van de vele (financiële) voordelen!

Advies?