Zelf energie opwekken?
Vraag direct advies!
garanties
Met zijn allen voor een beter milieu
Solar2Enjoy
Uw voordelen

Warmtepomp Gemert

Warmtepomp kopen in Gemert

Overweegt u om een warmtepomp te kopen voor in Gemert? Dan bent u bij Solar2Enjoy aan het juiste adres. Bij ons kunt u de warmtepomp van EnergyPanel® aanschaffen. Deze is geschikt voor diverse gebouwen als woonhuizen, kantoren en appartementen. Naast dat het systeem energiezuinig is, bespaart u ook energiekosten en geniet u van meer comfort. Wij adviseren u ook graag wat betreft het type pomp dat bij uw woning of bedrijf past. Gaat u ook voor een lage energierekening en een duurzame woonomgeving in Gemert?

Onze voordelen

Energiezuinig leven wordt steeds belangrijker. We zijn daarom op zoek naar steeds meer innovatieve en duurzame oplossingen zoals onze energievoorzieningen in huis. Met een pomp van EnergyPanel® maakt u uw woning energiezuinig. Tevens profiteert u van deze voordelen:

  • Vakkundig en snel te installeren door onze installateurs
  • Fluisterstil, zonder behoefte voor een externe ventilator
  • Werkt op omgevingstemperatuur
  • Horizontaal of verticaal te plaatsen
  • 24 uur per dag actief
  • Zeer hoog rendement
  • Ook onder zonnepanelen te plaatsen

Warmtepomp Gemert

Altijd warmte

Een warmtepomp met thermodynamische panelen is de ideale combinatie om energie te besparen. De pompen van het merk EnergyPanel® maken namelijk gebruik van de omgevingstemperatuur. Doordat deze wordt opgevangen in thermodynamische panelen, is zonlicht niet nodig. De warmte verwarmt een koelgas van -25°C dat door de panelen stroomt. In de compressor wordt de energie vervolgens weer teruggewonnen. Met dit systeem kunt u uw huis verwarmen en gebruiken om warm water te krijgen. De pomp werkt het gehele jaar door, dag en nacht en zelfs bij sneeuw. Wilt u ook zo eenvoudig het klimaat beheersen in uw woning in Gemert?

Neem vrijblijvend contact op met Solar2Enjoy

Bent u overtuigd en heeft u interesse in een warmtepomp in Gemert? Bespaar op uw energielasten met een van de pompen van EnergyPanel®. Vraag naar ons eigen full-service pakket en profiteer van nog meer voordelen. Zo bieden wij meer dan alleen een levering en installatie van uw pomp. Wij bieden u ook een 24/7 service aan, zodat u bij ons terecht kunt voor eventuele storingen. Ook voor het plannen van een reinigingsbeurt voor uw pomp, bent u bij ons aan het juiste adres. Bel ons op 06-58908488 of stuur een mail naar info@solar2enjoy.nl. Een bericht achterlaten via ons contactformulier is ook mogelijk. Een warmtepomp van EnergyPanel® kopen voor in Gemert is een goed besluit voor het milieu en voor meer comfort!

Advies?