Zelf energie opwekken?
Vraag direct advies!
garanties
Met zijn allen voor een beter milieu
Solar2Enjoy
Uw voordelen

Warmtepomp Helmond

Warmtepomp kopen in Helmond

Wilt u in contact komen met een bedrijf waar u een warmtepomp kunt kopen voor in Helmond? Neem dan contact op met Solar2Enjoy. Bij ons kunt u de warmtepomp van EnergyPanel® aanschaffen. Hiervoor is geen zonlicht nodig. Deze pomp werkt op de omgevingstemperatuur. Al vele eigenaren van woningen, kantoren en appartementen in Helmond hebben besloten zo’n warmtepomp te kopen. Kiest u ook voor deze warmtepomp? Dan geniet u van een lagere energierekening én duurzame energie. Lees verder als u een warmtepomp wilt kopen voor in Helmond!

Altijd warmte

Aardgas gebruiken we al sinds de jaren ‘60 om onze huizen en het water te verwarmen. Nu deze voorraad terug begint te lopen, is het tijd voor nieuwe oplossingen. EnergyPanel® heeft warmtepompen gemaakt die geen energie halen uit de zon, maar uit de omgevingstemperatuur. Hierdoor werken ze het hele jaar, zowel overdag als ‘s nachts. Kortweg gezegd gaat deze werking als volgt:

  1. Alle omgevingswarmte wordt door de thermodynamische panelen verzameld
  2. Door de panelen stroomt een koelgas dat door deze warmte verwarmd wordt
  3. In de compressor wordt de ontstane thermische energie weer teruggewonnen

Deze werkwijze verwarmt uw water, kantoorpand, huis of appartement in Helmond snel, duurzaam en uiterst efficiënt.

Warmtepomp Helmond

De voordelen van een warmtepomp

Wij horen graag welke reden voor u de reden is om over te stappen op een EnergyPanel®-systeem. Is het dat dit systeem 24 uur per dag werkzaam is? Of is het de onafhankelijkheid van de zon? Vindt u het ideaal dat dit systeem ook gewoon onder uw huidige zonnepanelen geplaatst kan worden? Of vindt u de keuzevrijheid, horizontaal of verticaal monteren, juist zo fijn? Laat dit installeren maar gerust aan onze ervaren installateurs over. Wist u overigens al dat u geen externe ventilator in Helmond nodig heeft bij dit systeem? Het werkt bovendien geheel fluisterstil. Kortom, volop voordelen. En daar komt dat hele mooie rendement nog bovenop. Wat maakt voor u het verschil?

Neem vrijblijvend contact op met Solar2Enjoy

Bent u overtuigd van de vele voordelen die een warmtepomp u in Helmond te bieden heeft? Vraag ons naar ons eigen full-service pakket. Dan geniet u van nóg meer voordelen. Zo verzorgen wij de levering en installatie van uw pomp, staan wij voor u klaar met onze 24/7 service en helpen wij u desgewenst bij de vereiste administratie. Bel vandaag nog naar 06-58908488, stuur een mail naar info@solar2enjoy.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Een warmtepomp van EnergyPanel® kopen voor in Helmond is een erg verstandig besluit!

Advies?