Zelf energie opwekken?
Vraag direct advies!
garanties
Met zijn allen voor een beter milieu
Solar2Enjoy
Uw voordelen

Warmtepomp Sint-Oedenrode

Warmtepomp kopen in Sint-Oedenrode

Overweegt u om een warmtepomp te kopen voor in Sint-Oedenrode? Bij Solar2Enjoy kunt u een zeer zuinige warmtepomp kopen van het merk EnergyPanel®. Deze pomp is geschikt voor diverse gebouwen. Denk aan woonhuizen, kantoren en appartementen in Sint-Oedenrode. Naast dat het systeem energiezuinig is, bespaart u ook op uw kosten en geniet u van meer comfort. Geniet van de topkwaliteit en service bij Solar2Enjoy. Wij helpen u graag met uw keuze wanneer u besluit om een warmtepomp te kopen voor in Sint-Oedenrode.

Altijd warmte

Sinds de jaren ‘60 zijn we gewend geraakt aan aardgas. Nu deze voorraad terugloopt, moeten we andere oplossingen gebruiken. Tegenwoordig is het belangrijk om duurzamer te leven. Voor een beter milieu is een warmtepomp die werkt op omgevingstemperatuur de ideale oplossing. Een groot voordeel is dat dit systeem dag en nacht werkt vergeleken met panelen die alleen werken op zonne-energie. Zo hoeft u met een onregelmatig klimaat als in Nederland niet te wachten tot de zon schijnt. De thermodynamische panelen vangen alle omgevingswarmte op. Deze warmte verwarmt een koelgas van -25°C dat door de panelen stroomt. In de compressor wordt de energie vervolgens weer teruggewonnen. Ga voor een efficiënte en duurzame oplossing voor uw woning of kantoorpand in Sint-Oedenrode.

Warmtepomp Sint Oedenrode

Onze voordelen

Profiteer van de vele voordelen die het EnergyPanel®-systeem u biedt. Wij hebben er enkele voor u op een rijtje gezet:

  • Vakkundig en snel te installeren door onze installateurs
  • Fluisterstil, zonder behoefte voor een externe ventilator
  • Werkt op omgevingstemperatuur
  • Horizontaal of verticaal te plaatsen
  • 24 uur per dag actief
  • Zeer hoog rendement
  • Ook onder zonnepanelen te plaatsen

Wilt u meer weten over het warmtepompsysteem van EnergyPanel®? En wenst u advies voor uw type woning of kantoorpand? Wij helpen u graag met uw keuze voor een warmtepomp.

Neem vrijblijvend contact op met Solar2Enjoy

Wenst u een warmtepomp Sint-Oedenrode? Bij Solar2Enjoy bent u aan het juiste adres voor een full-service pakket. Wij adviseren u en leveren en monteren het gewenste warmtepompsysteem in Sint-Oedenrode. Naast deze service kunt u bij ons ook terecht voor storingen of reinigen van uw pomp. Maak gebruik van onze 24/7 service. Bel ons voor vragen, advies, storingen of installatie op 06-58908488 of stuur een mail naar info@solar2enjoy.nl. Wilt u ook zuiniger leven? Kom een warmtepomp van EnergyPanel® kopen voor in Sint-Oedenrode.

Advies?