Zelf energie opwekken?
Vraag direct advies!
garanties
Met zijn allen voor een beter milieu
Solar2Enjoy
Uw voordelen

Warmtepomp Uden

Warmtepomp kopen in Uden?

Behoefte aan een warmtepomp in Uden? Ga voor een energiezuinig systeem bij Solar2Enjoy. Wij leveren diverse pompen van het merk EnergyPanel®. Zonnepanelen zijn niet nodig, omdat dit systeem dag en nacht op de omgevingstemperatuur werkt. Hierdoor gebruikt u dus niet alleen elektrische energie, waardoor de warmtepomp meer warmte en minder stroom produceert. Met deze duurzame en innovatie oplossing, bespaart u ook op uw energiekosten en geniet u van meer comfort. Wij adviseren u graag welke pomp de juiste is voor uw type woning, wanneer u kiest om bij ons een warmtepomp te kopen voor in Uden.

De energiezuinige warmtepomp van EnergyPanel®

Overweegt u om een warmtepomp voor in Uden aan te schaffen? Het thermodynamische systeem van EnergyPanel® is een zeer eenvoudig systeem. Het werkt het gehele jaar door, dag en nacht en bij alle weersomstandigheden. Doordat de compressor het enige bewegende onderdeel is, is er maar weinig stroom nodig. De energie en warmte wordt opgewekt door de omgevingstemperatuur en door een koelgas van -25°C dat door de panelen stroomt. De compressor zorgt er vervolgens voor dat de thermische energie weer wordt teruggewonnen. Op deze manier kunt u altijd genieten van een warme en comfortabele omgeving in Uden, zonder dat er zon voor nodig is.

Onze voordelen

Naast het verwarmen van uw huis is het met de warmtepompsystemen ook mogelijk om in Uden de watervoorziening te verduurzamen. Hiermee kan de besparing op uw totale gasrekening tot 80% oplopen. Het enige wat ervoor moet gebeuren, is een zonneboiler toevoegen aan het pompsysteem. Zoals als u ziet profiteert u van veel voordelen. Naast energiebesparing zijn er ook nog andere voordelen die wij voor u op een rijtje hebben gezet:

  • Vakkundig en snel te installeren door onze installateurs
  • Fluisterstil, zonder behoefte voor een externe ventilator
  • Werkt op omgevingstemperatuur
  • Horizontaal of verticaal te plaatsen
  • 24 uur per dag actief
  • Zeer hoog rendement
  • Ook onder zonnepanelen te plaatsen

Warmtepomp Uden

Neem vrijblijvend contact op met Solar2Enjoy

Bent u overtuigd van de vele voordelen? En wenst u een warmtepomp voor in Uden? Kies voor de full-service van Solar2Enjoy. Naast de levering en installatie van uw pomp, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor 24/7 service. Zo kunt u bij ons ook terecht voor ondersteuning bij administratie of voor storingen. Neem contact met ons op door te bellen naar 06-58908488 of stuur een mail naar info@solar2enjoy.nl. Ga voor een beter milieu, meer comfort en lagere energiekosten en kies ervoor om een warmtepomp te kopen voor in Uden.

Advies?