Zelf energie opwekken?
Vraag direct advies!
garanties
Met zijn allen voor een beter milieu
Solar2Enjoy
Uw voordelen

Warmtepomp Valkenswaard

Warmtepomp kopen in Valkenswaard

Heeft u behoefte aan meer comfort? Kom een warmtepomp kopen voor in Valkenswaard. Bij Solar2Enjoy bieden wij diverse energiezuinige warmtepompen aan van het merk EnergyPanel®. Al sinds de jaren ‘60 zijn we gewend geraakt aan een overvloed van aardgas. Doordat de voorraad van aardgas flink aan het teruglopen is in Nederland, hebben we behoefte aan andere duurzame oplossingen. Zonnepanelen installeren is daar een van, echter zijn er andere opties die veel meer energie besparen. Zoals de warmtepomp van EnergyPanel®. Dit systeem biedt de ideale manier om op duurzame wijze energie op te wekken. Ga voor een energiezuinig en voordelig product om uw huis en water in Valkenswaard mee te verwarmen.

Altijd warmte

Wat onze warmtepomp zo uniek maakt, is dat deze gebruik maakt van de omgevingstemperatuur. In tegenstelling tot zonnepanelen is er dus geen direct zonlicht voor nodig. De pomp van EnergyPanel® bestaat namelijk uit thermodynamische panelen, waar een koelgas van -25°C doorheen stroomt. De compressor zorgt vervolgens voor het terugwinnen van thermische energie. De energie kan gebruikt kan worden voor verwarmen van uw woning of kantoor en voor het maken van warm water. Wat de weersomstandigheden ook zijn, de EnergyPanel® werkt dag en nacht en gemiddeld zo’n 350 dagen per jaar. Ook is besparen op warm water en verwarming mogelijk of de combinatie daarvan. In een appartement kunt u al 17% besparen op uw gasrekening, in een kantoor 50 tot 60% en in een woonhuis zelfs tot 80%.

Warmtepomp Valkenswaard

De voordelen van een warmtepomp

Naast dat het EnergyPanel®-systeem zeer energiezuinig is, heeft dit unieke systeem ook vele andere voordelen. Het duurzame warmtepompsysteem:

  • Is fluisterstil en behoeft geen externe ventilator
  • Maakt gebruik van omgevingstemperatuur
  • Kan horizontaal of verticaal geplaatst worden
  • Is ook onder zonnepanelen te plaatsen
  • Is snel en goed te installeren door onze installateurs
  • Werkt 24 uur per dag
  • Heeft een zeer hoog rendement

Bent u overtuigd van de vele voordelen? Vraag een offerte aan als u interesse heeft in een warmtepomp voor in Valkenswaard.

Neem vrijblijvend contact op met Solar2Enjoy

Wilt u meer weten over het warmtepompsysteem van EnergyPanel®? Neem gerust contact met ons op. U kunt direct een afspraak maken voor advies voor uw woning of kantoor in Valkenswaard. Wij bieden u een full-service pakket aan. Zo zijn wij 24/7 beschikbaar voor storingen en zijn wij bereikbaar voor ondersteuning van administratieve zaken, zoals het aanvragen van subsidie. Bel naar 06-58908488 of stuur een mail naar info@solar2enjoy.nl. Geniet van meer comfort in huis en kom bij ons een warmtepomp kopen voor in Valkenswaard.

Advies?