Zelf energie opwekken?
Vraag direct advies!
garanties
Met zijn allen voor een beter milieu
Solar2Enjoy
Uw voordelen

Warmtepomp Veghel

Warmtepomp kopen in Veghel

Voelt u de behoefte een warmtepomp te kopen voor in Veghel? Bij Solar2Enjoy kunt u een zeer efficiënte warmtepomp kopen van het merk EnergyPanel®. Deze warmtepomp is geschikt voor kantoren, woonhuizen en appartementen in Veghel. Dit systeem verwarmt deze panden niet alleen heel snel, dit gebeurt ook nog eens zeer energiezuinig én het levert u een erg hoog rendement op. Dus heeft u behoefte aan duurzame energie en een veel lagere energierekening? Besluit dan ook een warmtepomp te kopen voor in Veghel!

Altijd warmte

Sinds de jaren ‘60 grijpen we aardgas aan om onze woningen te verwarmen. Nu deze voorraad terugloopt, moeten we andere oplossingen gebruiken. De warmtepompen van EnergyPanel® werken op omgevingstemperatuur. Het voordeel vergeleken met panelen die op zonne-energie werken, is dat dit systeem altijd werkt. Dag én nacht. De zon hoeft er dus niet eens voor te schijnen! De thermodynamische panelen vangen alle omgevingswarmte op. Deze warmte verwarmt een koelgas van -25°C dat door de panelen stroomt. De ontstane thermische energie wordt vervolgens in de compressor weer teruggewonnen. Zo kunt u met dit warmtepompsysteem uw huis, kantoorpand en water in Veghel eenvoudig, duurzaam en uiterst efficiënt verwarmen.

Warmtepomp Veghel

De voordelen van een warmtepomp

Het zal u niet verbazen dat het EnergyPanel®-systeem u enorm veel voordelen te bieden heeft. Wij wijzen u graag op enkele hiervan:

  • 24 uur per dag actief
  • Zeer hoog rendement
  • Werkt op omgevingstemperatuur
  • Horizontaal of verticaal te plaatsen
  • Ook onder zonnepanelen te plaatsen
  • Fluisterstil, zonder behoefte voor een externe ventilator
  • Vakkundig en snel te installeren door onze installateurs

Wilt u meer weten over de voordelen, mogelijkheden en eigenschappen van het warmtepompsysteem van EnergyPanel®? U bereikt ons via onderstaande contactgegevens.

Neem vrijblijvend contact op met Solar2Enjoy

Bent u inmiddels nog meer geïnteresseerd in een warmtepomp voor in Veghel? Kies dan voor ons full-service pakket. Wij leveren en monteren in dit pakket niet alleen uw pomp in Veghel, maar bieden u ook meteen onze 24/7 service en desgewenste ondersteuning bij onder andere het aanvragen van subsidie. U bereikt ons door te bellen naar 06-58908488, een mail te sturen naar info@solar2enjoy.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Kom ook een warmtepomp van EnergyPanel® kopen voor in Veghel!

Advies?