Zelf energie opwekken?
Vraag direct advies!
garanties
Met zijn allen voor een beter milieu
Solar2Enjoy
Uw voordelen

Warmtepomp Venray

Warmtepomp kopen in Venray

Bent u op zoek naar een bedrijf bij wie u een warmtepomp kunt kopen voor in Venray? Maak een afspraak bij Solar2Enjoy. In ons assortiment vindt u de warmtepomp van EnergyPanel®. Dit systeem werkt niet op zonne-energie, maar gebruikt de omgevingstemperatuur. Voor zowel kantoren, woningen en appartementen in Venray is het aan te raden zo’n warmtepomp te kopen. Kies ook voor deze warmtepomp, een lagere energierekening én duurzame energie. Kom bij ons een warmtepomp kopen voor in Venray!

Ontdek de werking van deze warmtepomp

Aardgas is al sinds de jaren ‘60 dé bron die we gebruiken om huizen te verwarmen en aan warm water te komen. Maar deze voorraad loopt snel terug. Tijd voor nieuwe oplossingen dus. EnergyPanel® heeft warmtepompen ontwikkeld die energie opwekken uit de omgevingstemperatuur. Omdat deze panelen en pompen dus niet werken op zonne-energie, zijn ze het gehele jaar door, dag en nacht, te gebruiken. De werking verloopt kort gezegd als volgt:

  1. De thermodynamische panelen vangen alle omgevingswarmte op
  2. Deze warmte verwarmt een koelgas van -25°C dat door de panelen stroomt
  3. De ontstane thermische energie wordt in de compressor weer teruggewonnen

Dit systeem zorgt er voor dat u uw woning, kantoorpand, appartement en water in Venray uiterst duurzaam, efficiënt en eenvoudig kunt verwarmen.

Warmtepomp Venray

Warmtepomp installatie

Wij wijzen u graag op de redenen waarom een EnergyPanel®-systeem kopen verstandig is. Ten eerste is dit systeem 24 uur per dag actief. De zon hoeft immers niet eens te schijnen. Beschikt u al over zonnepanelen? Dit systeem kan er gewoon onder geplaatst worden. Zowel horizontaal als verticaal. Onze ervaren installateurs komen graag naar Venray om uw gewenste warmtepompsysteem van EnergyPanel® uiterst vakkundig en snel voor u te monteren. Mede omdat dit systeem fluisterstil werkt, is er geen externe ventilator nodig. Kortom, u geniet van enorm veel voordelen als u overstapt op dit systeem. En dan hebben we het nog niet eens over het hoge rendement gehad!

Neem vrijblijvend contact op met Solar2Enjoy

Besluit ook een warmtepomp voor in Venray via ons aan te schaffen, als u wilt genieten van bovenstaande voordelen. Wij bieden een full-service pakket aan. Hierin zit de levering en installatie van uw pomp, maar ook onze 24/7 service en desgewenste ondersteuning bij de benodigde administratie. Neem contact met ons op door te bellen naar 06-58908488, een mail te sturen naar info@solar2enjoy.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Kom bij ons een warmtepomp van EnergyPanel® kopen voor in Venray!

Advies?