Zelf energie opwekken?
Vraag direct advies!
garanties
Met zijn allen voor een beter milieu
Solar2Enjoy
Uw voordelen

Zonnepanelen reinigen

Veilig reinigen: Solar2Enjoy Cleaning

Een schoon zonnepaneel presteert beter dan een vuil zonnepaneel. Daarom kunt u bij Solar2Enjoy Cleaning terecht voor vakkundige en veilige reiniging van uw zonnepanelen.

Om beschadiging en kalkaanslag te voorkomen gebruiken wij geen gewoon water, maar Osmosewater.

reinigen

Uit diverse studies door o.a. TUV en Kema blijkt dat een schoon zonnepaneel 5 tot 15% beter presteert op jaarbasis dan een vuil zonnepaneel. Uiteraard afhankelijk van hellingshoek en plaats in Nederland. Regelmatig laten reinigen van uw zonnepanelen heeft dus wel degelijk zin. Bij dergelijke rendementsverbeteringen haalt u de kosten van de reiniging er gemakkelijk uit.

Heeft u uw zonnepanelen niet bij ons aangeschaft? Ook dan kunt natuurlijk uw zonnepanelen door ons laten reinigen. U wilt immer ook elk jaar het maximale rendement uit uw installatie halen.

Onze panelenwasser kan ook de omvormer schoonmaken als u thuis bent. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Afspraak

Zijn u zonnepanelen vervuild, maak dan direct een afspraak met onze panelenwasser. Wilt u er zeker van zijn dat u panelen altijd optimaal presteren, spreek dan een abonnement af. Wij komen dan regelmatig bij u langs om uw zonnepanelen te reinigen. Ook dat is (ont)zorgen volgens Solar2Enjoy. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Advies?