Zelf energie opwekken?
Vraag direct advies!
garanties
Met zijn allen voor een beter milieu
Solar2Enjoy
Uw voordelen

Zonnepanelen

Een mooi rendement

Zonnepanelen bieden u dé mogelijkheid om op duurzame en milieuvriendelijke wijze energie te verzamelen. En dat tegen een prachtig rendement. Hoe zit dat precies? Wij leggen het u graag uit. Wij zijn Solar2Enjoy. Het plaatsen van zonnepanelen kunt u het beste beschouwen als een verstandige investering. U verdient deze inleg namelijk binnen de kortste keren terug! U hoeft dus alleen te denken aan de aanschafkosten. De zon is een natuurlijk aanbieder van energie. En zoals gezegd; de zon gaat voor niks op! Uw jaarlijkse energiekosten verlagen dus enorm. Lees verder als u benieuwd bent naar onze zonnepanelen.

Verschillende soorten zonnepanelen

Bij Solar2Enjoy kunt u terecht voor twee verschillende soorten zonne panelen. De eerste variant komt van het Duitse merk AXITEC. Deze panelen kenmerken zich door hoge opbrengsten en goede garanties. Op het zonnepaneel krijgt u 12 jaar fabrieksgarantie. Ook qua opbrengstgarantie zit u bij AXITEC helemaal goed. Na 15 jaar moeten deze zonnepanelen u minimaal 90% rendement opleveren.

zonnepanelen

En zelfs na 25 jaar krijgt u nog een garantie op maar liefst 85%. Bij andere fabrikanten liggen deze waardes een stuk lager. Zij stellen dat de opbrengst na 10 jaar zo’n 90% moet zijn en dat de opbrengst na 25 jaar gedaald mag zijn tot 80%. Bent u op zoek naar een paneel met een enorme opbrengst? Dan is AXITEC uw merk. Alle panelen van dit merk zijn getest door het gerenommeerde testinstituut TUV. Lees verder als u meer wilt weten over onze panelen van LG.

Altijd de nieuwste zonnepanelen

De ontwikkeling van techniek rondom zonne-energie heeft de afgelopen jaren een vaart genomen. Bent u een liefhebber van het nieuwste van het nieuwste op de markt? Gemaakt volgens de laatste technieken? Kies dan voor panelen van het Japanse merk LG. Ook bij dit merk is de opbrengstgarantie erg aantrekkelijk. Na 25 jaar is de opbrengstgarantie nog 83,6%. De fabrieksgarantie geldt voor 12 jaar. De panelen van LG zijn aan strenge eisen en tests onderworpen. Getuige de diverse certificeringen die de panelen dragen.

De voordelen van zonne-energie

Zonne-energie is:

  • Milieuvriendelijk
  • Laag in energiekosten
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hoog in energieopbrengst
  • Waardeverhogend voor uw woning

Vrijblijvend offerte aanvragen voor zonnepanelen

Wilt u meer weten over de voordelen, kosten en mogelijkheden van onze zonnepanelen? Vraag dan geheel gratis een vrijblijvende offerte bij Solar2Enjoy aan. Heeft u algemene vragen over onze producten of zonne-energie? Neem dan persoonlijk contact met ons op via telefoonnummer 06-58908488 of e-mailadres info@solar2enjoy.nl. Dan vertellen wij u direct meer over zonnepanelen!

Advies?